Det er nå 8 år siden vi på Frost inviterte til Frostfest første gang. Vi satt 4 innflyttere uten et sosialt nettverk og tenkte på hvordan vi skulle bli kjent med folk, både som privatpersoner og som butikkdrivere. Løsningen ble å invitere mange mange vi ikke kjente på fest. Potensielle kunder og kanskje fremtidige venner.

Selgere, leverandører og venner fra Oslo og Trondheim møtte opp i stort antall. Det er lett å invitere folk til Røros. Det hele ble så vellykket at vi året etter valgte å gjøre det igjen og sånn har det blitt.

Vi har 3 ganger åpnet butikker i Februar, på Røros, i Kjerkgata. Hver gang med en tilhørende fest, og i årene uten nyåpning har vi funnet på en god grunn for feiring da også. Vi har vært på cruise, vi har hatt konserter med fantastiske band, vi har hatt Vorspiel til Martna´n, hørt på storband, lokale felespillere, trubadurer, leid inn eminente gitarister, kledd oss ut som filmkarakterer, stått på bordene i Ramkjellern og sunget Åge av full hals, grillet ute i minus 36. Vi har med andre ord gjort mye rart og hatt det veldig artig. 

Februar er allerede en livlig måned på Røros med Rørosmartna´n som det store høydepunktet for noen, Femundsløp og vinterferie for andre. For oss har den årlige Frost festen blitt enda et høydepunkt i Februar. Det å få besøk av familie, venner, leverandører og la de bli kjent med våre fantastiske venner og kunder på Røros har vært gøy. Det kan nevnes at en livlig bergenser bosatt i Oslo har vært på hver eneste fest vi har hatt, og har meldt sin ankomst også i år. 

Hva gir det oss å be inn til fest hvert år? Foruten en god grunn til å invitere venner og kjente til Røros gir det oss en mulighet til å møte kunder utenfor butikken, uten kunde/selger rollene. Vi kan prate med kundene våre om hva de driver med, er opptatt av og hva de forventer å finne i butikkene våre. Vi vil at våre kunder skal finne det de ser etter hos oss, at servicenivået skal være så bra at det er verd å besøke våre butikker fremfor andre. Vi har et ønske om at på lille, travle, fantastiske Røros skal folk finne noen av landets beste og triveligste butikker. En fest er også en god anledning til å få luftet dressen med traktoren på, eller den strykefrie skjorta fra Sverige. Sverige er da temaet for neste Frostfest. Svenskeparty, noen tror kanskje det er en harselering med naboene i øst, men det er det ikke. Vi som jobber i tekstilbransjen har i mange år måtte innrømme at de i Sverige er utrolig flinke med klær. På Frost herre er 40% av merkene vi fører svenske, på Frost er et av de viktigste merkene svensk. Vi har alle et forhold til svensk musikk, svensk måte å være på, svenske idrettsutøvere, og ABBA. Så et Svenskeparty skal vi ha fordi vi i en liten stund skulle ønske vi var svensker, og kunne oppføre oss som en svenske. Vi skal gjøre som Attac sang i 1981, vi skal OOA HELA NATTEN!  

 

Svein Inge, Frost 

 

PS: Meld deg på årets Frostfest på Facebook ->

  

Invitasjon

 

 

 

 

Siste 10 blogginnlegg

 • Bli Ny julefin >

  Da var endelig et nytt blogginnlegg på plass! Desember er her og vi har satt fokus på penklær samt styling
 • Februar - Frost - Fest >

  Det er nå 8 år siden vi på Frost inviterte til Frostfest første gang. Vi satt 4 innflyttere uten et
 • Julestemning og gavetips >

  Da ble det plutselig desember! Nå er det utrolig koselig ute, med masse snø og fine julegater. Denne helga er
 • Bli Ny - festantrekk for dame og herre >

  Nå nærmer deg seg jul, og julebordsesongen er allerede i gang. Litt tips til julebordsantrekk er derfor på sin plass
 • Bli Ny >

    Denne måneden er det Marianne som har blitt ny hos oss! Ingrid på Sagen har fikset hår, og Marte
 • Frost Herre - høstens ytterjakker >

  Høsten er jo i aller høyeste grad på vei, og da passer det bra å vise dere litt av utvalget
 • Hunkydory - enda mer nytt! >

  Høsten er rett rundt hjørnet, og butikken begynner nå å fylle seg opp med masse flotte høstvarer. Sammen med With&Wessel
 • With&Wessel - nytt >

  Høsten er rett rundt hjørnet, og butikkene begynner å fylles opp av masse herlige høstvarer! På Frost Dame har vi
 • Sommer, salg og Bli ny >

  Endelig ser det ut til at sommeren har kommet hit til fjellet, og det er vi veldig glad for ☺ Vi
 • Tid for fornyelse >

  Hurra! Da er det klart for det aller første blogginnlegget på hjemmesiden vår som har fått nytt utseende ☺ Fra og
 • 1