Da var endelig et nytt blogginnlegg på plass! Desember er her og vi har satt fokus på penklær samt styling av hår og sminke.   

Vi hadde en fin gjeng fra Arbeidets Rett på besøk som alle ble stylet og kledd opp av Marte og Svein Inge :) Ut av dette ble det også en artikkel i avisen, og i forbindelse med det fikk jeg låne fotograf Guri Jortveit sine bilder til bruk på bloggen. 

Både Linda og Beate var en tur innom Sagen og fikk farget og stylet håret sitt før de ble plassert i sminkestolen hos Marte.  

Fikk også tatt et par før-bilder av de to damene :) 

før

sminke1

Til Linda passer det godt med toner i brunt, gjerne mot litt gammelrosa, da dette er med på å framheve de brune øynene hennes. Marte har også brukt mørk brun eyeliner og mørk brun mascara i tillegg til mineralfoundation, solpudder og en lett gloss. En litt kraftigere sminke rundt øynene gjør seg fint til stilen Linda har på festklærne. 

Marte tipser om at man istedet for å bruke farget eyeliner kan tegne en lett linje med brun eller grå eyeliner og duse ut med en farget øyenskygge. Dette kan du legge både over og under øyet. 

Til Beate har Marte valgt å bruke farger som kobber, oransje og varme bruntoner. Oransje er kontrastfargen til blått, og dette framhever virkelig Beates blå øyne. Også her bruker Marte brun mascara og eyeliner da dette gir et litt mykere uttrykk i forhold til svart. Lett mineralfoundation, solpudder og litt gloss og Beate er klar for fotografering. Her kan man også fint legge en kraftigere sminke når festklærne kommer på. Dette kan man gjøre ved å forsterke fargene som ble lagt først, i tillegg til en litt tykkere linje med eyelineren. Velger man en kraftigere øyesminke trenger man ikke mye farge på leppene. 

hår

hår2

i julestasen247

Her har Beate på seg grønn strikket jakke fra Tiger of Sweden sammen med et flerfarget skjerf fra Tif Tiffy. Bukse og singlet er fint å ha i samme farge da det gir en fin helhet under den grønne jakken. Linda har på seg genser og skjørt med samme mønster og struktur fra Second Female. Smykke fra Bud to rose, ankelboots fra Gant og en tykk svart strømpebukse. 

Å bruke overdel og underdel i samme farge og struktur funker fint som et sett, og er veldig i tiden akkurat nå. For et mer pyntet antrekk kan man velge pensko istedet for boots. 

 

i julestasen222

Her har Linda på seg en mønstret genser fra Part Two, mørk jeans fra Diesel, blå ankelboots fra Gant og flerfarget skjerf fra Tif Tiffy. Beate har på seg en stikket kjole fra Iis, mørkebrun tykk strømpebukse, brune støvletter fra Gant og mønstrete skjerf fra Part Two. 

Tips: fargen på strømpebuksa kan du velge ut i fra fargen på kjolen eller skoene for ikke å dele opp kroppen så mye. Blir det veldig oppdelt kan dette gjøre at du virker kortere. 

 

i julestasen213

i julestasen206

i julestasen113

Her har Beate blitt festfin i en svart kjole med lang arm fra Karen by Simonsen. Ørepynt i sølv fra Bud to rose. 

 

i julestasen109

Linda har fått på seg en svart buksedrakt fra Second Female, et fint alternativ til kjole! Ankelboots fra Diesel og smykke fra Second Female. For et enda mer pyntet antrekk kan man velge pumps i stedet for boots. 

 

i julestasen060

Kort kjole i to nyanser petrol fra Moods of Norway. Tykk svart strømpebukse og et kraftig smykke fra Second Female. (Sko privat)

Kjolen framhever virkelig lengden til Linda. At kjolen er todelt gjør den også litt røffere. Her kan man også bruke ankelboots eller lange støvletter med hæl. 

 

i julestasen057

Det ble da også med noen kjekke karer på denne bli ny dagen! Her ser vi Nils Kåre i blazer og skjorte fra Gant, slips fra Amanda Christensen og bukse fra Diesel. 

 

i julestasen050

Christian er festfin i dress fra Matinique, skjorte fra Eton og slips fra Amanda Christensen. 

 

i julestasen161

En fin gjeng kledd opp i finstasen! Yttertøy, fra venstre: skinnkåpe fra Jofama, frakk fra Tiger of Sweden, frakk fra Manuel Ritz, kåpe fra Ti-Mo.

 

i julestasen080

i julestasen046

Den lange mørkeblå kjolen Beate har på seg er fra Massimo, og passer like fint både til julebord og bryllup! 

 

i julestasen002

i julestasen008

Her ser vi både Christian og Nils Kåre i et litt mer avslappet antrekk. Christian har på seg en rutete skjorte fra R2 Westbrook, cardigan i lammeull fra Gant, jeans fra Diesel og sko fra Gant. Nils Kåre har byttet ut blazeren med en lammeullsgenser fra Gant.

 

gavetips2

Litt julegavetips hører med i disse tider! 

i julestasen224

gavetips

i julestasen157

 

Ønsker alle en fin desember, og hjertelig velkommen innom oss for en hyggelig julehandel :)

Husk også å følge med på julekalenderen vår, der kommer det gode tilbud hver dag til og med julaften :)

 

Hege, Frost 

 

 

Siste 10 blogginnlegg

 • Bli Ny julefin >

  Da var endelig et nytt blogginnlegg på plass! Desember er her og vi har satt fokus på penklær samt styling
 • Februar - Frost - Fest >

  Det er nå 8 år siden vi på Frost inviterte til Frostfest første gang. Vi satt 4 innflyttere uten et
 • Julestemning og gavetips >

  Da ble det plutselig desember! Nå er det utrolig koselig ute, med masse snø og fine julegater. Denne helga er
 • Bli Ny - festantrekk for dame og herre >

  Nå nærmer deg seg jul, og julebordsesongen er allerede i gang. Litt tips til julebordsantrekk er derfor på sin plass
 • Bli Ny >

    Denne måneden er det Marianne som har blitt ny hos oss! Ingrid på Sagen har fikset hår, og Marte
 • Frost Herre - høstens ytterjakker >

  Høsten er jo i aller høyeste grad på vei, og da passer det bra å vise dere litt av utvalget
 • Hunkydory - enda mer nytt! >

  Høsten er rett rundt hjørnet, og butikken begynner nå å fylle seg opp med masse flotte høstvarer. Sammen med With&Wessel
 • With&Wessel - nytt >

  Høsten er rett rundt hjørnet, og butikkene begynner å fylles opp av masse herlige høstvarer! På Frost Dame har vi
 • Sommer, salg og Bli ny >

  Endelig ser det ut til at sommeren har kommet hit til fjellet, og det er vi veldig glad for ☺ Vi
 • Tid for fornyelse >

  Hurra! Da er det klart for det aller første blogginnlegget på hjemmesiden vår som har fått nytt utseende ☺ Fra og
 • 1