Frost ble åpnet første helgen i februar 2006. En butikk for de som er opptatt av trender, kvalitet, og opplevelse. Trender ved at vi har kjente leverandører som en før måtte reise fra Røros for å få ta i. Kvalitet ved å velge leverandører der pris står i forhold til produktet. Opplevelse ved å tilby en servicegrad kundene fortjener gjerne med andre elementer som fester, motevisninger, vaffler og lignende. Vi vil at Frost skal være noe mere enn bare en klesbutikk.

 
 

Frost Herre

Kjerkgata 14
7374 Røros
Norge

Frost Dame

Kjerkgata 30
7374 Røros
Norge

Telefon og e-post

Frost Herre: (+47) 73 20 08 18
Frost Dame: (+47) 72 41 04 30
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider

mandag - fredag: 10 - 17
lørdag: 10 - 16

 

Beliggenhet

Frost ligger i Kjerkgata, nærmere bestemt i Kjerkgata 14 og Kjerkgata 30 - Frost Herre og Frost Dame. Vi holder åpent mandag til fredag fra kl 10.00 til 17.00 og lørdag fra 10.00 til 16.00. Skulle noen ha behov for å handle til et annet tidspunkt kan de kontakte en av butikkene og gjøre en avtale om dette.

Filosofi

Vår merkemiks er stadig i forandring, og vi prøver å finne merker som utfyller hverandre slik at butikken skal appelere til mange. Vi har fokus på at kvaliteten skal stå til våre kunders forventning og være verd prisen dere må betale. Vi vil prøve å yte så god service vi kan, med dette mener vi at vi vil ha fornøyde kunder og vil strekke oss så langt vi kan for å få det til.

Vi har bestemt oss for at Frost skal være en butikk som kunne ha ligget hvor som helst i landet. Det betyr ikke at vi ser på Røros som en hvilken som helst plass. Våre kunder skal finne kjente merker, inovative merker, høyprofilerte merker og dette skal være merker med høy kvalitet. I tillegg vil vi ha merker og plagg en ikke finner over alt, og som "alle" har. Vi vil aldri bli en kjedebutikk, med mindre kjeden heter Frost og er vår kjede. Vi håper vi lever opp til den filosofien som ligger til grunn for butikken Frost. Velkommen innom Frost!