Ledig stilling - City Lade

Frost 654 M.O.H. AS er tre flotte motebutikker midt i sentrum av Bergstaden Røros og på City Lade. I tillegg har vi nettbutikken www.frostroros.no med de samme merkevarene som vi har i butikk, samt Frost Proff som henvender seg direkte mot bedriftsmarkedet og tilbyr alt innen arbeidstøy og profilklær. 

Bak Frost står det en entusiastisk og modig familie som har skapt et moteeventyr i hjertet av Røros. Med tre gode og unike butikker, med stor kunnskap om moteverden, et godt nettverk, dyktige medarbeidere og de beste merkevarene har vi hatt 15 fantastiske år midt i UNESCO-verdensarven Røros.

Frost ekspanderer og trenger flere dyktige medarbeidere

  • Deltidsstillinger som selger hos Frost Røros på City Lade

Vi søker deg som er en sprudlende person, som liker mennesker og liker å hjelpe dem. Er du hele tiden oppmerksom på kunden, og vil gjøre det beste for at de skal føle seg vel?

Hvis du jobber for oss vil du oppleve et godt arbeidsmiljø og et arbeidsted hvor det skjer mye. På Frost skal det være artig, utfordrende og givende å jobbe, samt hyggelig å være. Hos oss vil du få opplæring og muligheten til å utvikle deg som selger. 

Det er mange forskjellige oppgaver i løpet av en arbeidsdag, men viktigst; kundene skal føle seg vel hos oss!

Vi håper du søker😊

Send søknad til havard@frostlade.no. Vi ansetter fortløpende.
Hvis du har noen spørsmål vedr. utlysningen kan du gjerne ringe butikksjef Håvard Lesund på tlf: + 47 913 81 712