Ledige stillinger på Røros

Frost 654 MOH består av tre flotte motebutikker som ligger midt i sentrum av bergstaden Røros og på City Lade. I tillegg har vi nettbutikken vår www.frostroros.no med de samme merkevarene som vi har i butikkene. Vi har også Frost Proff som leverer til bedriftsmarkedet og tilbyr alt innen arbeidstøy og profilklær. 

Bak Frost står det en entusiastisk familie som har skapt et moteeventyr i hjertet av Røros. Med tre gode og unike butikker, med stor kunnskap om moteverden, et godt nettverk, dyktige medarbeidere og de beste merkevarene har vi hatt fantastiske år midt i verdensarven Røros.  

NÅ TRENGER VI 3 NYE OG DYKTIGE MEDARBEIDERE 

  • Selger i 40-50 % stilling på Herre 
  • Selger Deltid/lørdag/ferier/høytider hos Frost Herre  
  • Selger Deltid/lørdag/ferier/høytider hos Frost Dame 

Vi søker deg som er en sprudlende og energisk person, som liker mennesker og som liker å hjelpe dem. Er du hele tiden oppmerksom på kunden, og vil gjøre det beste for at de skal føle seg vel?  

I jobben hos oss vil du oppleve et godt arbeidsmiljø og et arbeidssted hvor det skjer mye. På Frost skal det være artig, utfordrende og givende å jobbe, og det skal være hyggelig å være her. Hos oss vil du få opplæring og muligheten til å utvikle deg som selger.  

Det er mange forskjellige oppgaver i løpet av en arbeidsdag, men viktigst av alt; kundene skal føle seg vel hos oss!  

Vi gleder oss til å lese søknaden din🤩 

Send søknad til frank@frostroros.no. OBS! Du må være 16 år for å søke. Vi ansetter fortløpende. Hvis du har noen spørsmål vedrørende utlysningen kan du gjerne ringe Frank Norvik på telefon: +47 930 99 076.