5 måter å style en puffer vest

Før vi konstanterer at puffer vesten er tilbake må vi stille oss spørsmålet: har de noen gang vært "ut"? Uansett, de har en soleklar plass i vintergarderoben vår - og slik liker vi å style de. En av våre favoritt-vester i butikken er denne kule vesten fra Camilla Pihl. Ikke nok med det! Nesten alt er på SALG. Hurra!

Klassisk med helsort

Er det en fargekombinasjon som aldri slår feil så er det sort på sort på sort. Nei, vi vet. Det er kanskje ikke en fargekombinasjon, men vi digger det!


Jeans: River Vintage Folk Twill fra Lois.
Genser: Høyhalset genser fra Woodling.
Sko: Fresh Retro Sneaker fra Läst.

Jeans og grønne toner

Kan man egentlig slå feil med jeans og en varm strikkagenser? Vi tror ikke det. Og det er så mange muligheter. Vi elsker denne kombinasjonen av grønn, sort og denim.


Caps: Lily suede cap fra Camilla Pihl.
Genser: Morning Knit genser fra Camilla Pihl.
Jeans: Forever Fit fra Lee.
Sko: Macdad sneakers fra Steve Madden.

Delikat satengskjørt og chunky strikk 

Casual meets fancy. Det fine med satengskjørt er at du kan pynte det opp og du kan kle det ned. Sammen med en puffer vest og en digg strikket genser skaper du en uanstrengt look. 


Genser: Kalima genser fra Levete Room.
Skjørt: Hana satin skirt fra Ahlvar Gallery.
Sko: Hug Boot Tall fra Jim Rickey.

Strikka kjole og boots

Vi gleder oss alltid til å pakke opp sesongens strikk og spesielt kjolene. De er fine, de er varme og de er komfortable. Med et bare boots og et deilig skjerf så er antrekket komplett. We love it! 


Kjole: Ribbestrikket midi-kjole fra Woodling.
Sko: Sparks High Boots fra Jim Rickey.

Med en avslappet skjortedress

Etter å ha bodd i loungewear i 2 år, så er det ikke noe vi ønsker å gi slipp på. Denne kule skjortedressen fra Samsøe er både stilig og komfortabel, og med riktig styling så kan den brukes rett fra sofaen til et møte eller kafébesøk med venner. 


Skjorte: Olivia Shirt fra Samsøe Samsøe.
Bukse: Maya Trouser fra Samsøe Samsøe.
Sko: Hug Boot Tall fra Jim Rickey.