Om Oss

HVEM ER VI?

Frost Røros har tre flotte motebutikker, to i hjertet av bergstaden Røros og en splitter ny dame- og herrebutikk på City Lade i Trondheim. I tillegg har vi nettbutikk, med de samme merkevarene som vi har i butikk, samt Frost Proff som henvender seg direkte mot bedriftsmarkedet og tilbyr alt innen arbeidstøy og profilklær.

ENTUSIASME OG GLEDE

Bak Frost står det en entusiastisk og modig familie som har skapt et moteeventyr i hjertet av Røros. Med to gode og unike butikker på beste beliggenhet midt i Røros sentrum, med stor kunnskap om moteverden, et godt nettverk, dyktige medarbeidere og de beste merkevarene har vi hatt 15 fantastiske år midt i UNESCO-verdensarven Røros.

Frost åpnet dørene 3. februar 2006 og har fra dag én vært en formidabel suksess. Butikkene eies av ekteparet Anna og Frank Norvik, og Franks niese Rikke Norvik.

Frank er tidligere medgründer av Retrobutikkene, der Anna også jobbet i mange år, før turen gikk til Røros. Den gangen sammen med et vennepar, Birgitte og Svein Inge Sølvik, som jula 2015 solgte sine andeler til Anna og Frank og flyttet hjem til Osloområdet. På samme tid kom Rikke, fra Vinje i Telemark, inn på eiersiden.

Rikke har jobbet på Frost siden 2011 og er nå butikksjef på herrebutikken. Anna er butikksjef på damebutikken og Frank er daglig leder i tillegg til ansvarlig for Frost Pro.

Høsten 2020 satte vi inn støtet og satset enda mer på den allerede smått etablerte nettbutikken, og et år senere - høsten 2021 - slo vi jammen til igjen og åpnet enda en butikk. Denne gangen i Trondheim.

VI ER ET SUPERTEAM

I dag er vi flere ansatte på Frost, både heltid og deltid. Vi er bredt sammensatt av folk fra store deler av Norge.
Vi består av hele fem avdelinger, derav en damebutikk og en herrebutikk på Røros, en Proff-avdeling på Røros, en dame- og herrebutikk på City Lade i Trondheim og nettbutikken.

På Frost skal det være gøy å jobbe.

Kravene for å jobbe på Frost er store og forventningene er høye, men i vår filosofi mener vi at trivsel og trygghet for alle medarbeidere er den viktigste suksessfaktoren. Derfor er vi opptatt av både god opplæring i tekstilfaget og motebransjens utfordringer, og samtidig snakker vi mye om den såkalte “Frostkulturen” som har blitt et begrep gjennom de siste 15 årene. Vi gjennomfører flere sosiale samlinger med alle ansatte i løpet av året, noe som styrker oss som bedrift og gir en unik trygghet for alle ansatte. Vi håper at alle som er innom oss for å kikke eller handle umiddelbart vil føle seg velkomne, trygge og godt ivaretatt.

Frost har alltid hatt en ekstern og profesjonell styreleder, og etter åtte år med Mona W. Slettum som stødig skutestyrer, overtok Sigrid Martine Jansen stafettpinnen fra januar 2021.

ALLTID AKTUELL

Frost har alltid hatt som mål å være en aktuell butikk for folk som bryr seg om trend, mote og stil. Gjennom årene har vi reist mye til viktige “trendbyer” og steder der mote blir vist frem.

Vi har hatt mange turer til messer, samt inspirasjonsturer og motevisninger i Firenze, Milano, Berlin, Barcelona, Madrid og København. Vi har opparbeidet oss et stort nettverk i motebransjen, og har stor kunnskap om hva som skjer i moteverden til enhver tid, slik at vi alltid, ut fra vår filosofi, skal ha de mest aktuelle og riktige varene i butikken.

Ta gjerne kontakt med oss her

Og bor du på Røros, eller er på besøk på Røros, er du hjertelig velkommen. Om ikke annet for å bli kjent med oss, og vi med deg.