Dette ønsker Frost-mødrene seg til morsdagen

På søndag er det morsdag - dagen vi feirer de som har formet deg til den du er i dag. Det er en glimrende mulighet til å si takk til alle morsfigurene der ute, selv om de fortjener å bli hyllet og takket hver dag. 
Vi er heldige som har fem flotte mammaer i Frost Røros og alle har delt sin ønskeliste til morsdagen.
Min datter elsker å rive meg i håret - sikkert ikke ulikt alle andre barn i hennes alder-, så det første jeg tenkte på at jeg ønsker meg fra nettbutikken vår er Rosalia hairclaw fra Maanesten. Da kan jeg style håret på en litt penere måte enn å bare sette det i en bun eller hestehale. Det blir uansett til hennes besvær da, dessverre.

 

Når vi først er inne på Maanesten, er det jo egentlig ikke et produkt jeg ikke kunne tenke meg. Både smykker og øredobber får kjørt seg med små nysgjerrige hender, så Hella ring kommer høyt opp på lista. Jeg har matchende øredobber fra før, skjønner dere.

 

 

Det er kaldt om dagen, og i kombinasjon med at jeg elsker strikkeplagg, falt jeg pladask for Amaris V-neck fra Samsøe. Både snittet og ikke minst fargen talte til meg. Og ikke nok med det: Den er av 100% RWS-sertifisert ull.

 

 

Så vil jeg gjerne tilføye et ønske til. Eller snarere et tips til andre mammaer med små barn. På stell sitronsåpe er uunnværlig. Den passer forresten også til store barn, tanter, sølete bestefedre og er egentlig et must hos alle husstander.

Jeg må også gå rett på Maanesten altså. Det er så fine produkter! Oceana ring er nydelig, med organisk gullstruktur sammen med den blå steinen.

 

 

 

Sånn som i dag, når sola skinner og det er vindstille, kjenner jeg jo på vårfølelsen. Og da får jeg lyst på lette vårplagg i spreke farger. Alfrida skjorte fra Samsøe for eksempel, i myk og pustende viskose.

 

 

 

Cindysus Frida blazer far Bruuns Bazaar ble jeg forelsket i med en gang! Enkel og frisk og passer til alt. 

 

 

 

 

Og selvsagt lakksko fra Mono. De passer til både sorte bukser, jeans, kjoler og hva det måtte være. De kan kles opp og ned, og fremstå som både røffe og pene, alt etter behov og stil.

 

Hva er vel hyggeligere enn å få et hjertesmykke? Da hadde mammahjertet blitt glad. A&C vintage enamel smykke kan komplettere både den røffe- og den elegante stilen, og er jo bare så søtt.

 

 

Et godt og varmt skjerf slår aldri feil og er en perfekt gave nå i disse kalde vintertider. Også så nydelige farger da, på dette Holzweiler Fresia check skjerfet.

Jeg ønsker meg regnponchoen og regnhatten fra Beck Söndergaard i den herlige lavendelfargen. Perfekt til å bare slenge over dersom det skulle komme regn. Noe som kan skje alle årstider. Ponchoen er et praktisk antrekk når jeg skal ut å lufte hunden også.

 

 

Romslig veske fra Jim Rickey. For meg er det viktig at en veske har plass til alle nødvendigheter gjennom en dag og er gode å bære. Ann Large kommer med cross-body reim, slik at den kan bæres mer ergonomisk enn en skulderveske.

 

 

Alle antrekk blir fullkomne med en fin blazer, og Lake Iza blazer fra Mos Mosh ropte faktisk navnet mitt da vi pakket den opp.

 

 

 

Silke-singletten fra Rosemunde har jeg noen av fra før, men kan aldri få for mange. De er behagelige på, og kan brukes til så mange forskjellige antrekk. For eksempel under blazeren. Denne gangen ønsker jeg meg Rosemunde-singletten i beige.

 

 

Nå er jeg i gang vet du. Prikken over i-en på det antrekket som jeg plutselig komponerte er jo selvsagt Gem necklace amethyst fra Who is she?. Så det står også på ønskelista mi.

Her på Røros er skinnhansker forbruksvare, og brukes fra oktober til mai, åkke som. Megan skinnhansker fra Hestra står på ønskelista mi denne gangen. Jeg liker dem fordi de er klassiske og pene, og fordi de har strikket håndleddsvarmer på innsiden.

 

 

Jeg synes det er praktisk med caps når solen snart titter frem her på fjellet. Sirup tech caps fra Holzweiler er enkel med sin diskete logo på siden.

 

 

 

Ringer fra Maanesten har jeg noen av fra før, og jeg synes de er så fine! Ring-på-ring er så kult, og for å kunne variere enda mer må jeg jo benytte anledningen til å ønske meg en ring til. Rita Ring fra Maanesten er enkel og smal, og er spennende fordi den har organisk struktur.