Frislid - konfeksjon fra 1946

Frislid Konfeskjon har en lang og stolt historie, og siden Alf Frislid grunnla selskapet i 1946 har de kledd opp stilsikre menn i Norge og Skandinavia. Fra da det hele startet med Alf Frislid som syklet rundt og tok mål til skreddersydde dresser, til i dag med en høyteknologisk produksjon rundt om i Europa har fokuset alltid vært det samme: klassisk håndverk og tradisjonell skreddersøm.

Siden starten har Frislid vært sann til sine krav om kvalitet og passform. I dag har de i underkant av 750 forskjellige mønster til ulike størrelser og former - og flere av dressene er alltid på lager. Med så mange mønster tilbyr Frislid et av de beste og mest mangfoldige Made to Measure programmene i Europa.

Frislid er et helnorsk merke som kommer fra en av de mange nydelige fjordene på vestlandet. I fabrikken produserer de nordiske plagg fra eksklusive europeiske materialer, og det har de gjort i over 70 år. Dette har gjort Frislid til et av de mest innflytelsesrike merkene i Nord-Europa - og et soleklart valg i Norge.

Det å velge seg en ny dress bør være en nøye og kreativ prosess, og det er vanskelig å gjøre i en nettbutikk. Det å kunne kjenne på materialene i dressen og gjøre de små justeringene som kanskje må til, er så mye tryggere når du har hjelp av mennesker som kan faget. Derfor vil de fleste av dressene som vi selger hos Frost Røros kun være i butikk. 

Frost Herre på Røros
Kjerkgata 14, 7374 Røros

Frost Røros på City Lade 
Haakon VIIs gate 9, 7041 Trondheim