J.Lindeberg: Broen mellom mote og sport

I dagens konkurransepregede moteverden er J.Lindeberg et av få merker som klarer å kombinere tidløs eleganse med innovativ design. Med sitt utspring fra den skandinaviske estetikken har J.Lindeberg etablert seg som en ledende aktør innen luksuriøs fritids- og sportsmote. Merket har stadig utviklet seg fra starten, både med tanke på kvalitet, funksjonalitet og stil, og imponerer på catwalken så vel som på golfbanen.

Historien bak merket

Forankret i den skandinaviske designtradisjonen, ble J.Lindeberg grunnlagt av den svenske moteskaperen Johan Lindeberg i 1996. Siden den gang har merket vokst til å bli globalt anerkjent, og elsket av både profesjonelle idrettsutøvere og motebevisste kvinner og menn .

Filosofi og verdier

Kjernen i J.Lindebergs filosofi ligger i å kombinere funksjonalitet med stil. Funksjonalitet kombinert med stil og kvalitet er kjernen i J.Lindebergs filosofi. Klærne skal se bra ut samtidig som de presterer og varer. Materialer, innovative teknologier og presise håndverk vitner om at merket lykkes med filosofien sin. I tillegg forplikter J.Lindeberg seg til bærekraftig praksis, med et fokus på etikk og miljøhensyn gjennom hele produksjonsprosessen. Bærekraftrapporten for 2022 kan avsløre at J.Lindeberg lyktes i å skape 100 % PFC-frie kolleksjoner, ble medlem i BCI, innførte fornybar energi som strømkilde for alle butikker og kontorlokaler, som noen av høydepunktene. For 2023 var målet mer bærekraftig bomull, 100 % sporbar dyrefibre og 100 % resirkulerte fibre, produsert i fabrikker med de mest pålitelige globale miljø- og menneskerettighetssertifiseringene.

"MAKING A DENT IN CONFORMITY BY BRIDGING FASHION AND SPORTS."  This is our promise.

 

Shop J.Lindeberg her ->