Kapselgarderobe fra januarsalget

Vi liker tanken på å organisere klærne våre i en kapselgarderobe. Du lurer kanskje på hva en kapselgarderobe egentlig er? Det er rett og slett en en samling av klær som er satt sammen av utskiftbare plagg for å maksimere antall antrekk i garderoben. Med andre ord er det en metode å få så mange ulike antrekk ut av så få plagg som mulig. 
Ofte lager man sesongbaserte kapselgarderober og de består av klassiske plagg av god kvalitet. 
Vi har satt sammen en kapselgarderobe basert på varene du finner på januarsalget vårt. Garderoben er full av basics og merkevarer av god kvalitet. 

PÅ KONTORET

Antrekket på jobb bør alltid på deg til å føle deg vel, men det bør være enkelt slik at du ikke bruker tid på morgenen til å bestemme hva du skal ha på. En hvit skjorte og en klassisk blazer er en sikker vinner. Isteden for den vanlige sorte buksa så kan man spice opp antrekket med en skinnbukse. 

FOR Å GJØRE ÆREND

Hit og dit, frem og tilbake! Det å gjøre ærend er noe vi gjør dag inn og dag ut, og vi er hele tiden på farten. Man kan strengt tatt gjøre dette i hvilket som helst antrekk, men plutselig møter man på noen når man minst venter det. 

UT PÅ LIVET

Er det snakk om vinkveld, middag med gjengen eller fra pub-til-pub, så slår det aldri feil med en enkel bluse og et nydelig satengskjørt. Pynt opp antrekket med hæler eller hold deg trygt planta på jorda i et par boots. 

PÅ KONSERT 

Som store tilhengere av å dra på konsert var det en selvfølge å inkludere et konsertantrekk til denne kapselgarderoben. Et antrekk som er komfortabelt og som kan styles lagvis er det vi er ute etter, i tillegg til at det skal være stilig. 

PÅ CAFÉ

En blanding av behagelig, casual og pent, slik at du har plass til en ekstra croissant og likevel føle deg som en million dollar samtidig som du ikke er overpyntet.