Moonchild

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt yoga-merke som ble grunnlagt i Danmark i 2015. Yoga- og loungewearkolleksjonene er inspirert av Skandinavias naturfarger blandet med den vakre og feminine minimalismen. 

Ansvarlig produksjon

Med bruk av økologisk bomull og resirkulerte plastmaterialer, har Moonchild tatt et valg om etisk og ansvarlig produksjon. De vakre plaggene er perfekte for yoga, pilates og andre former for bevegelse. Moonchild produserer aktivitetsklær du kan være stolt av å bruke. Ikke bare for at de ser bra ut og føles fantastiske på, men fordi de er ansvarlig produsert med kjærlighet til menneskene som har laget dem.

Biologisk nedbrytbare yogamatter

Gjennom deres visjon om etisk og ansvarlig produksjon, fant Moonchild i 2017 en materialblanding til deres yogamatter som oppfyller disse målene. Mattene er laget av naturlig gummibase og eco-polyuretan. Begge materialene er biologisk nedbrytbare og bærekraftig produsert.

Ta vare på yogamatta

Selv om matta er etisk og ansvarlig produsert og videre biologisk nedbrytbar, regner vi med du ønsker å kunne bruke den så lenge som mulig. Vi har derfor samlet Monchild sine rengjøringstips for yogamatter i en oppsummering her.

1. Etter en treningsøkt, vask over den med en fuktig lunken klut og la den luftørke. Dersom du skal rett hjem kan du rulle den sammen, for så å rulle den ut igjen som det første du gjør når du kommer hjem og gjennomføre prosedyren over.

2. Vask den med jevne mellomrom. Moonchild anbefaler sin egen matterens. 99,5 % av dens innhold er naturlige ingredienser, så pass på at du ikke bruker sterke såper eller kjemikalier dersom du skal vaske den med noe annet.

3. Siden Moonchild yogamatte er laget av biologiske materialer, kan eksponering for sollys over lengre tid virke nedbrytende på den. Men som produsenten skriver selv: "Ingen fare! Den tåler litt sollys."

4. Når du skal rulle matta sammen, sørg alltid for at den er helt tørr. Rull den så sammen slik at siden med månefase-motiv havner på utsiden. Matta er designet for å rulles sammen denne veien og ved å følge anbefalingen vil du oppleve at den ligger pent og flatt neste gang du ruller den ut.

Handle Moonchild her ->