Våre favoritter fra salget

Sommersalget er i gang, og i den anledning har vi plukket ut noen favoritter fra damebutikken som vi håper kan være til inspirasjon.

Noor Elise, Irene og Rikke viser deg sine topp tre favoritter fra salget, og gir deg samtidig tips til hvordan plaggene kan brukes og hvorfor de har havnet blant dine favoritter.

Du kan se hele salget her.

 

Bibi Crep Shirt fra Camilla Pihl. Denne kreppskjorta i myk bomull som på toppen av alt er i noen av mine favorittfarger, var det første jeg tenkte på. Perfekt til både jobb og fritid.

 


Raili crew neck genser fra Samsøe Samsøe likte jeg godt. Den er veldig allsidig, og kan brukes til både shorts og bukser, i tillegg til over en kjole eller sammen med et skjørt.
-
-
-


Netronapw Pullover
 fra Part Two.
Oisann! Jeg liker visst lyse klær, jeg!
Uansett, denne er superdeilig å ha på. Både fordi den er 100 % lin, og fordi den har så digg passform. Vi har den også i fargen "Porcelain Rose" og "Grass green"

 

Jeg elsker bukser, og synes det er kult at det finnes så mange forskjellige fasonger og passformer. Daphne 510 fra Five Units er høy i livet, med rette bein i ankellengde, og er laget i en tekstilblanding som gjør den formell, samtidig som den er herlig å ha på.

 


Jeg fortsetter med Five Units! Det som er så fint med Dena Ankle er at den er fin både kort, ankellang og fotsid, og at den derfor passer de fleste menneskers benlengde. I tillegg er den allsidig fordi den er romslig uten å være stram.

 


På samme måten som et par bukser, er en blazer et tidløst og allsidig plagg som kan brukes til både hverdags og fest. SinePW Linen Blazer fra Part Two er laget i lin og bomull, og kan brukes til de fleste antrekk, så vel som til den tilhørende NinnesPW Linen Pants for en råkul dress.

-
-

Jeg starter slik Irene avsluttet, nemlig med en blazer. LR-Wesley Blazer fra Leveté Room er klassisk, men med en litt oversized passform. Perfekt sammen med alle typer bukser egentlig.

Hvem vil ikke ha et sort, enkelt skjørt i skapet sitt? NiliaGZ High Waist Mini Skirt fra Gestuz er smalt og enkelt, men har samtidig det lille ekstra ved seg. Det kan brukes med en pen bluse, eller sammen med en kul skjorte eller en genser for en røffere stil.
For å sette litt farge og tekstur på tampen her, ønsker jeg å slå et slag for denne nydelige genseren fra Gant. Cotton Texture V-neck er i 100 % bomull og løfter ethvert antrekk. Den kan brukes til Gestuz-skjørtet, til en av Irenes favorittbukser, og selvsagt til jeans eller shorts.
-
-
-